Uvjeti prodaje internet ulaznica za priredbe
69. DUBROVAČKIH LJETNIH IGARA
 
  Članak 1.
  Prodaja internet ulaznica za priredbe 69. Dubrovačkih ljetnih igara moguća je za razdoblje od 2. veljače u 12h do 25. kolovoza 2018. u 19h na internet adresama www.dubrovnik-festival.hr, www.ulaznice.hr i www.ulaznice.hr uz plaćanje:
  a) Erste NetPay
  b) Maestro (prihvaćamo Maestro kartice izdane od strane banaka koje podržavaju Maestro internet transakcije, za više informacija obratite se banci koja je izdala vašu karticu) debitnom karticom
  c) DINERS, MasterCard, VISA, American Express kreditnim karticama
  Članak 2.
  Priredbe Dubrovačkih ljetnih igara za koje se može kupiti ulaznica internetom određuje organizator, Dubrovačke ljetne igre.
  Članak 3.
  Preuzimanje ulaznice:
  Ulaznice kupljene internetom mogu se podići na blagajni Dubrovačkih ljetnih igara, Od Sigurate 1, Dubrovnik uz predočenje pripadajućeg sedmeroznamenkastog jedinstvenog koda (ID) dobivenog prilikom internet kupovine ovlaštenom službeniku na blagajni. Ulaz na priredbe 69. Dubrovačkih ljetnih igara je moguć isključivo ulaznicama.
  Prosljeđivanje sedmeroznamenkastog jedinstvenog koda (ID): Ukoliko krajnji korisnik koji je kupio ulaznicu proslijedi pripadajući sedmeroznamenkasti kod drugom korisniku, pravo na ulaz na priredbe 69. DLJI ostvaruje prva osoba koja stigne na blagajnu i pokaže sedmeroznamenkasti kod s potrebnim podacima. Ukoliko oba korisnika stignu u isto vrijeme, ulaznica će biti izdana korisniku koji je prvi na redu na blagajni.
  Članak 4.
  Otkazivanje priredbe 69. Dubrovačkih ljetnih igara:
Povrat novca za ulaznice kupljene putem interneta krajnjem korisniku moguć je jedino u slučaju da je priredba otkazana i to:
  - storniranjem zaduženja kartice kojom su ulaznice plaćene
  - uplatom na račun u slučaju plaćanja Erste NetPay-om
  Dubrovačke ljetne igre mogu krajnjem korisniku zamijeniti izdanu ulaznicu za ulaznicu za drugu priredbu po izboru krajnjeg korisnika za iznos kupljenih ulaznica.
  Članak 5.
  Nedolazak na priredbu 69. Dubrovačkih ljetnih igara:
Ukoliko krajnji korisnik ne dođe na priredbu, kupljena ulaznica postaje nevažeća i krajnji korisnik nema pravo na povrat novca.
  Članak 6.
  Dnevno ograničenje:
Limit za debitne/kreditne kartice određen je od strane kreditne kuće.
  Članak 7.
  Posebne pogodnosti:
Kupnjom ulaznica putem interneta ili na lokalnoj prodaji DLJI plaćanjem Maestro ili Mastercard karticom ostvaruje se popust od 10% za sve izvedbe Dubrovačkih ljetnih igara. Kod internetske kupnje ulaznica iznad iznosa od 500,00 KN plaćeno vašom Maestro ili Mastercard karticom dobiva se voucher te mogućnost korištenja popusta od 30% na asortiman suvenira Dubrovačkih ljetnih igara. Popust utvrđen ovim člankom isključuje sve druge popuste definirane od strane organizatora. Akcija je moguća od 01.03.2018.
  Članak 8.
  Dekod d.o.o. pod materijalnom i krivičnom odgovornošću izjavljuje da za svu robu i usluge koje se nalaze u distribuciji i prodaji putem portala "ulaznice.hr" ima sklopljene ugovore o prodaji roba i usluga sa stvarnim davateljima tih usluga ili njihovim posrednicima u prodaji. Temeljem navedenih Ugovora uplate za navedenu robu / usluge uplaćene na račun društva Dekod d.o.o. predstavljaju ustupanje potraživanja društvu Dekod d.o.o. od strane stvarnih davatelja roba/usluga.
Računi za kupljenu robu/usluge izdani od strane stvarnih davatelja roba/usluga punovažni su i zakonski dokumenti, a kupovinom roba/usluga putem portala ulaznice.hr kupci navedenih roba/usluga suglasni su da, slijedom Zakonskih odredbi Zakona o obveznim odnosima (članci 80.-82. ZOO (NN 35/2005)) prihvaćaju u svojstvu CESUSA cesiju na iznos izvršene uplate koju umjesto stvarnom davatelju usluga uplaćuju društvu Dekod d.o.o.